KUMPULAN RUNNER

RUNNER Group, adhedhasar ing Xiamen, China, wis darmabakti kanggo inovasi, riset teknologi lan pangembangan manufaktur majeng wiwit sejarahe sajrone 42 taun kepungkur "Smart, Home and Health" minangka unsur inti kanggo ngirim misi.

Sawise patang puluh taun, RUNNER wis berkembang dadi limang kategori utama, kalebu K&B, Banyu, Udara, Perawatan Kesehatan lan Pabrik Lanjut kanthi luwih saka 10 anak perusahaan kalebu XIAMEN RUNNER, EASO, FILTERTECH, NINGBO RUNNER, APIS lan THAILAND RUNNER

Ndeleng Liyane

Kabar paling anyar

  • Upacara tumpeng agung
  • RUNNER Group nyepetake transformasi digital.
peta

Umpan balik

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita