Grup Runner, sing didorong dening strategi teknologi lan inovasi, dipandu dening nilai-nilai inti "Teamwork, Steadiness, Kepuasan Pelanggan, lan Keberlanjutan", saiki dadi konglomerat sing nutupi pawon lan jedhing, pemurnian banyu lan hawa, perawatan kesehatan, lan teknologi manufaktur kanthi basis operasi ing Xiamen, Ningbo, Zhangzhou, Taipei, lan Thailand.

Budaya Perusahaan

Budaya Perusahaan (4)

KAREP

Budaya Perusahaan (1)

VISI

Budaya Perusahaan (1)

Intine
KOMPETIVITAS

Nggawe Eco-omah kanggo peradaban anyar

Kita setya dadi

● Pionir Industri
● Inovasi Produk
● Pilot Teknologi
● Setter standar
● Masa depan sing luwih apik

Runner Nang
Omahku

Kita setya dadi

● Kustomisasi
● Inkubasi merek
● Aplikasi Proyek
● Solusi Teknis
● Model Bisnis Anyar
● Ekspansi Global

Pangembangan Terus-terusan ing
Kapabilitas Riset & Teknologi

Kita setya dadi

● Omah Sehat
● Integrasi Digital
● Pabrik Pinter
● New Material Tech.
● Green Manufacturing
● Inovasi Pribumi

Budaya Perusahaan (2)

Nggawe peradaban anyar kanggo urip ing mangsa ngarep

njelajah kaendahan urip karo kulawarga

Kompetensi Inti Riset & Teknologi

NILAI Inti

● Tim Solid

● Pangembangan Ajeg

● Kepuasan Pelanggan

● Manajemen Sustainable

Budaya Perusahaan (4)

RUNNER Sajarah

Sejarah RUNNER (3)

Yayasan masa depan cerah sing bisa diramal

Ing taun 1978, gang cilik ing Taipei ...
Memori mesin cetakan injeksi lawas lan sawetara mitra bisnis isih tetep seger
Dina-dina kepungkur nyekseni perkembangan RUNNER
RUNNER kebak kapercayan, ketekunan lan tekad kanggo nggayuh puncak sabanjure

Riwayat RUNNER (1)

Ing taun 1978, dibangun pabrik ing kutha San-chong, Taipei lan cofounded RUNNER Technology Co., Ltd. Perusahaan manggoni area mung 80 meter persegi.

Ing taun 1979, perusahaan wiwit nampa pesenan saka pedagang manca lan miwiti bisnis pisanan - shower nozzle liwat SIMMONS Co.

Ing taun 1981, nalika manajemen perusahaan saya tambah akeh, pabrik kasebut dadi 210 meter persegi.

Ing taun 1983, nalika organisasi perusahaan dadi luwih lengkap, model bisnis diganti saka produksi mandiri menyang pola outsourcing massive;produk dirakit uga.ditambahi saka komponen elektronik kanggo hardware, plastik lan jedhing komponen lan aksesoris, kang glethakaken dhasar kanggo RUNNER ngetik industri sanitary.

Ing taun 1985, OEM elektronik lan komponen menehi cara kanggo produk sanitasi, utamane barang iwak.

Ing taun 1986, minangka bisnis ditambahi, perusahaan iki resmi diganti jeneng dadi RUNNER Technology Co., Ltd. Ing taun sing padha, RUNNER lulus sertifikat BSI (British Standard sinstitution) saka Inggris.

Riwayat RUNNER (6)

Dipindhah pembangunan luwih ing Xiamen

Gambar lawas kasebut mbukak akeh kenangan sing kebak kerja keras lan berjuang.

Riwayat RUNNER (2)

Ing taun 1989, RUNNER pindhah saka Taipei menyang Xiamen

Ing taun 1990, adhedhasar ing Xiamen, Xiamen RUNNER Sanitory Co., Ltd. didegaké, fokus ing industri pipa. Pabrik lawas loro-crita saka mantan Pabrik Tekstil Fu-lian disewa.RUNNER resmi miwiti bisnis ing China minangka kiriman pisanan dirilis ing Oktober.

Ing taun 1993, baris conveyor pisanan wiwit operate lan sistem manajemen MRP uga Integrasi ing taun sabanjuré.

Ing taun 1998, pabrik perawatan permukaan diadegake, nggawe dhasar sing kuat kanggo kompetensi inti kita.

Ing taun 2001, Pertemuan Olahraga pisanan, minangka gala koherensi kasih sayang, dianakake ing Sekolah Dasar Hecuo, Xiamen.

Ing taun 2002, pabrik kasebut dipindhah menyang Jimei lan resmi dijenengi Xiamen RUNNER Industry Co., Ltd., lan dadi pabrikan sing nggabungake produksi profesional, manufaktur lan pemasaran kanggo pipa, komponen sanitasi, komponen otomotif lan aksesoris, aksesoris peralatan omah, hardware. , rongga tliti mati, blanking apik mati lan permukaan plating kanggo plastik lan logam bagean.

Riwayat RUNNER (7)

Visi Pembangunan lan strategi "Rapat Lushan" ing Jiangxi kanggo nggampangake transformasi kita

Nalika woh-wohan tetep untasted
Usaha terus irri mangan pangarep-arep anyar
"Konferensi L ushan" nuntun RUNNER menyang arah sing bakal teka
Wiwit kuwi, perusahaan kasebut berkembang dadi perusahaan
CRN, WRN, EASO, HRM, ZRN, FRN ......
Iki dalan RUNNER.

p2 (1)

Ing taun 2003, konsep RUNER Group pisanan, kasebut ing "Konferensi Lushan" ing Jiangxi, puncak bisnis Grup.Cina."Konferensi Lushan" uga pisanan.

Ing 2003, Ningbo RUNNER resmi diwiwiti kanggo operate, fokus ing kategori tubufar.

Ing 2006, Ningbo RUNNER tuku 200 hektar tanah Ing Xiangshan kanggo mbangun "RUNNER Industrial Park".

Ing 2008, Phase |saka "RUNNER Industrial Park" iki compieted lan miwiti kanggo operate.Kelompok RUNNER 50.000 persegi 30th Anniversary lan Upacara Peresmian RUNNER Indesteial Park.

p2 (5)

Gampang kanggo nindakake bisnis, linuwih lan Satisfactoriness

Wis nglewati masa lalu bebarengan,
kita nemtokake kanggo njupuk tantangan luwih gedhe.
Iki minangka transformasi kita.
Iki sumpah ngadeg bebarengan tanpa preduli saka kangelan.
Ayo ngrangkul impen, ngeculake semangat lan nggawe
kemajuan mulya, menyang arah sing padha.
Ayo mlaku ing lelampahan anyar menyang ngimpi.
Liwat medan perang sing langgeng, supaya wektu cepet menyang masa depan.

p2 (2)

Saka 2007 kanggo 2010, Easo, Tubetech, Zhangzhou RUNNER lan Filtetech padha didegaké siji sawise siji liyane.

Ing taun 2012, Rapat Dewan dianakaké ing Cingjing, Taiwan. CEO Joe Chen ngrilis konsep "mbangun perusahaan sing langgeng tinimbang bisnis sepuluh milyar", dadi motto lan tonggak sejarah pembangunan RUNNER.

Ing 2013, slogan kita "Mudah kanggo nindakake bisnis, Reliability lan Satisfactoriness" pisanan diangkat ing konferensi ing Malaysia.

Ing 2016, minangka proyek "Jaringan Industri lan Sistem MES" diluncurake, transformasi lan upgrade proses operasi manufaktur cerdas RUNNER diwiwiti kanthi resmi.

Ing 2017, "RUNNER Group" diganti jeneng ing Januari.Xiamen JUST MAKER CO., LTD diresmikake ing April."Xiamen RUNNER Industry Co., Ltd." resmi diganti dadi "RUNNER (Xiamen) Corp."

2018, mengeti 40th RUNNER Group!Nalika nguber masa depan, wong sing ora bakal lali saka ngendi diwiwiti!

p2 (6)

Mbangun kanggo pungkasan A path anyar pembangunan

Nalika woh-wohan tetep untasted
Usaha terus irri mangan pangarep-arep anyar
"Konferensi L ushan" nuntun RUNNER menyang arah sing bakal teka
Wiwit kuwi, perusahaan kasebut berkembang dadi perusahaan
CRN, WRN, EASO, HRM, ZRN, FRN ......
Iki dalan RUNNER.

mbangun (1)
mbangun (3)

Ing 30 Juli 2020, RUNNER GROUP's didol ing bursa saham Shanghai.(Jeneng saham:RUNNER Eco-Home Kode saham: 603408)

Sejarah RUNNER (3)

GANJARAN

Pusat iki tanggung jawab kanggo meh 10 proyek ilmu pengetahuan lan teknologi kotamadya.
Nampa penghargaan saka medali emas ide USA, penghargaan Jerman IF,
Penghargaan Red Dot Jerman, penghargaan G-mark Jepang,
penghargaan bintang abang China lan liya-liyane.

打印

Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional
Pusat Teknologi Perusahaan Nasional
Pusat Desain Industri Nasional
Perusahaan Properti Intelijen Lanjutan Nasional

Pusat Teknologi Provinsi Kab
Provinsi Smart Manufacturing- Model Enterprise

Teknologi Green Plating terkemuka
Top Metal-niru Teknologi
Xiamen Intelligent- Pabrik Model Pabrikan

2000+Paten sing efektif
200+Paten Invention
1400+Paten Utilitas Anyar
260+Paten Desain

Umpan balik

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita